Whaterver you need in one place

Facebook Dating, saken da nya fiende Tinder, befinner si omedelbar allman ino Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen som kommer att tavl tillsammans andra appar som Tinder, ar genast atkomlig inom Spanien. Foretaget mirake ledning utav jordyta Zuckerberg age allmant meddelat sin ankomst mot manga europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det borde namnas att Facebook Dating befinner sig DRM-skyddat, Sa att kan ick spela in bildskarm eller plocka skarmdumpar.

For att vet njuta av den narvarand nya tjansten tvingas du blott kolla at att ha Facebook-appen uppdaterad, i och med det inte ar nago applikation ino sig och ej nar det huvudsakliga sociala natverket enskild utan ar ett fraktion saken da. Darutover ar det endas de saso prenumererar gallande tjansten saso kan kolla din image.

Hur hane aktiverar Facebook Dating

Vill hane aktivera facebook dejting ni tvingas atfolja nagon serie kliv sasom ar grymt rappa samt enkla, men sasom vi kommer att karakterisera nedo odl att du inte har marklig skepsis nar du astadkommer det:

Framst samt forst tvingas ni sla upp facebook-appen och bege sig mo installningar, for vilken ni tvungen klicka villig ikonen stav tre horisontella rander.

Via att skapa det kommer ni att ga mot matsedel i appen, darborta n kommer att flyga hurdan bland samtliga tillgangliga alternativ finns tv, vilket koper om det valmojlighet saso du vara tvungen trycka pa, som framgar fran darnast illustration:

Nar ni klickar gallande par stav forsta gangen titta n att e valkomstfonster visas under rubriken «Hitta ett karlek sasom matchar dig«, Liksom nagon skrift saso indikerar att appen icke kommer att foresla de for dina Facebook-vanner inom tandem eller upplysa de dar forsavit att du har vandrat tillsammans. Nedanfor denna text hittar ni nago knapp med texten mirake nagon violett histori borjan, vilket ar det ni bor klicka villig:

Efter att innehava klickat kungen start Du hittar nagon rad kliv saso leder de mo att lara dig forsavit do annorlunda standarderna sta tjansten, undantagen att na nago part fran vilken du kan konfigurera annorlunda installningar pro din image, dar saso norm do bestyr sasom n age lamnat ino din Facebook konto kommer att visas men kissbrides.com ytterligare resurser sasom ni kan korrigera alternativt ta bor odla att do icke visas, med undantag sta benamnin sam alder.

Nar n ager konfigurerat denna synpunkt kommer appen att undra dej Vem vill ni vara medveten om?, dar n maste selektera mellan kvinn, karla sam all. Kungen detta satt kommer du att veta finna det lampligaste alternativet. Postum ditt val sam accep av anvandarvillkoren hittar ni ett farsk forfragan: va letar du efter. Det har kommer att ses inom profilen at tandem, samt ni kommer att kunna utse samtliga dom valmojlighet som motsvarar dina onskning, exempelvi: kackla, frandskap, nagot informellt, stabilt forhallande, mi foredrar att ej svara.

Eftertradande kli inom guiden stav Facebook Dating-installningar kommer att sporja dej Aktivera lokationstjanster. Det ha behovs itu appen darfor att framfora propa varda de. Efter att tillverka fortsatt kommer saken da att bedj de att donera nodvandiga behorigheter villi din yuppie-nalle samt den kommer att framfora dej din position.

Nar det har befinner si molnfritt befinner si det dags att fortga tata ino fakt som ni vara tvunge uppge hurda lang befinner sig ni, baksida av underben jobbar n inom, forsavit ni inneha avkomma, din utbildningsniva, din dressera, din hogskola, ditt institut, forsavit du roker, om ni dricker, dom tungoma ni talar och bild saso n vill begagna till slut kommer e sista fonster upp darbort n kan granska din information alternativ klicka de vidare faststalla.

Nar ni har gjort det tittar du forsavit ni vill hava nago forhandsgranska din framtoning, odla att du kan redigera saken dar, vare sig det ar somliga datorer inte, tillagga e kort alternativ insatta en beskrivning. Av det ogonblicket behover n enkom avvakt villig att motion fran mannisko ino ditt omrade skal visas sta dig. Det befinner sig genomforbart att ingen kommer att visas for de fortfarande, i och med forsavit n icke bor i stora grupper bruten personer, ar det gansk att flertal it de dar annu inte inneha skapat e konto inom saken dar narvarand tjansten, sasom lanserades stav bara markli dagar sedan ino Spanien.

Hurda hane anvander Facebook-par

Nar du age skapat din imag sam borjat fanga motion hittar du ett mekanik saso liknar saken dar for alla dejtingsapplikationer. Nar en framkomlig aspirant alternativ aspiran dyker opp sta dej kommer ni att ha gallande att ge «som»Till din imag vi att klicka pa hjartat eller X forsavitt n icke gillar det.

Ino sin framtoning, forutom att kolla deras information och ljusets partikelkarakta, kommer do att lotsa dig vagledning om do handelser och grupper saso du har gemensamt, nagot som kan bista dej att lara dig mer forsavitt deras smak. Nar tvenne folk digga varandra visas nagon avisering gallande skarmen och tillats dom att alternera mot ett chattlage darbort det befinner sig genomforbart att borja nago samtal via skrif alternativt a videosamtal.

Du kan samt lagga till din parprofil an utfodra med dina bilder a Facebook och Instagram, vilket stoder dina mojliga “erovringar” att ha mer fakt om dej. Villig dito metod later appen de ocksa skapa nagon kedja flikar kungen din framtoning saso svarar kungen fragor forsavit de personligen darfor att bidraga mer fakt mo andra persone.

Inom allmanhet ar det nago dateringsapplikation som liknar Tinder eller andra sasom inneha ett dyli operation, ehuru hane plikt minna att en utav dess framsta styrkor ar att behover inte installera e ovrig dagordning, skad det ar helt integrerat inom Facebook, vilket befinner sig nagon biff plus bade stav det stora antalet nyttjar som kan konsumera det och for det enkla faktumet att lagra plats gallande terminalen.

Vi tvungen betrakta framgangen tillsammans denna applikation och forsavit det faktiskt blir e val mot Tinder saso forma ta intresset forut odla manga manniskor sasom saken dar ovannamnda appen age uppnatt, vilket befinner si nagon bruten do stora referenserna i varlden it dejtingsapplikationer., speciellt bland de yngsta. Just nu aterstar det enbart att vanta villig att valkomna de dar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock